• GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN
Geen producten gevonden...


SET 3 SpinalTools

De werking van SpinalTOOLS is het tegenovergestelde van traditionele trainingsapparaten voor lage rug revalidatie. Bij SpinalTOOLS wordt namelijk de thoracale/hoog-lumbale wervelkolom het ‘punctum fixum’, ofwel het vaste punt, en de bekken worden het ‘pun

€8.850,00 AVP €8.000,00 Excl. btw

  • GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN

Details

SpinalTOOLS zijn onderscheidend voor uw praktijk!

De werking van SpinalTOOLS is het tegenovergestelde van traditionele trainingsapparaten voor lage rug revalidatie. Bij SpinalTOOLS wordt namelijk de thoracale/hooglumbale wervelkolom het ‘punctum fixum’, ofwel het vaste punt, en de bekken worden het ‘punctum mobile’. Hierdoor is het mogelijk om de intrinsieke spieren van de lumbale wervelkolom selectief te trainen. De rompspieren worden getraind door gedoseerde, korte, duwende bewegingen tegen een licht hellend vlak. Door deze bijzondere manier van lichaamsbeweging worden de andere spiergroepen in de meeste gevallen niet belast.

De training van de diepliggende spieren vindt plaats op de drie verschillende trainingsapparaten van SpinalTOOLS. De effecten van de drie apparaten werken aanvullend op elkaar. Plaats gewichtsschijven aan het bewegende gedeelte om de training te verzwaren.

  • Afmeting: 1,10 x 0,80 x 1,20 (lxbxh)
  • Gewicht: circa 89 kg


Met de SpinalTOOLS nemen de behandelmogelijkheden toe en onderscheidt u zich als praktijk met specialisatie “rug”.  Deze 3 moderne en innovatieve trainingsapparaten passen dus uitstekend in de hedendaagse fysiotherapiepraktijk. 

De SpinalTOOLS zijn los van elkaar te bestellen en te gebruiken. Met de complete set van drie apparaten biedt u een onderscheidend totaal concept met een absolute meerwaarde. De SpinalTOOLS bieden wij dan ook extra voordelig aan in een interessante setprijs van € 8000,-.

 

Klik hier voor meer informatie: https://www.disporta.be/blogs/uitgelicht/spinaltools/

 

 

 

Kleurenkaart bekleding

spinaltools-kleurenkaart

Kleurenkaart frame

Spinaltools kleurenkaart

Reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags (0)

Uitgebreid Assortiment

...en kunt u het product niet vinden? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Gratis deskundig advies

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel 03/297 66 45

Online winkelen

Makkelijk en duidelijk. Veelal binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »