• GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN
Geen producten gevonden...
Reaxing


REAX Lights

Vraag uw offerte! Reax Lights is een innovatief lichtsysteem dat de grootste veelzijdigheid en gebruiksgemak biedt. Een ongelooflijke fitness-tool die is ontworpen om de neuromusculaire respons van de atleet te trainen en te stabiliseren.

€0,00 Excl. btw

Merk:
Reaxing
Aantal:
+ -
In winkelwagen
  • GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN

Details

Vraag uw offerte.

Reax Lights is een innovatief lichtsysteem dat de grootste veelzijdigheid en gebruiksgemak biedt. Reax Lights is een ongelooflijke fitness-tool die is ontworpen om de neuromusculaire respons van de atleet te trainen en te stabiliseren en om de snelheid van dergelijke motorische acties in de kortst mogelijke tijd te verbeteren. In tegenstelling tot andere producten die al op de markt zijn, is Reax Lights ontwikkeld met als doel de trainingsroutine meer stimulerend en effectief te maken dankzij de veelzijdigheid van het geavanceerde satellietsysteem. Elke satelliet is uitgerust met magneten voor een snelle bevestiging aan verschillende accessoires die kunnen worden toegepast op muren, vloer, plafond, metalen oppervlakken, muurbalken of elke functionele trainingsfaciliteit. Reax Lights wordt bestuurd via een tablet met WIFI met een speciale app, de enige beschikbaar voor IOS en Android. In slechts drie eenvoudige stappen bent u klaar om uw trainingssessie te starten.

Reaxing is het eerste bedrijf in de wereld dat een trainingsmethodologie en een assortiment ontwikkelt dat gebruik maakt van de "Sudden Dynamic Impulse" -technologie. Onvoorspelbare prikkels trainen uw zintuigen en trainen naar een veel hoger niveau in termen van kwaliteit en kwantiteit door de sportprestaties en metabolische activiteit te verhogen, de reactietijd en betrouwbaarheid van de spieren te verbeteren in herstelfasen na het trauma, en het risico op blessures te verminderen.

Het Reax Lights-systeem is perfect voor het ontwikkelen van trainingsprogramma's gericht op het verbeteren en bewaken van sportprestaties. De analyse van sportprestaties maakt het mogelijk om tastbare doelen voor sporters te creëren en opnieuw te definiëren.

 

in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  Smartphone of tablet vereist.

 

 

Reviews (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Uitgebreid Assortiment

...en kunt u het product niet vinden? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Gratis deskundig advies

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel 03/297 66 45

Online winkelen

Makkelijk en duidelijk. Veelal binnen 1-3 werkdagen geleverd.