• GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN
Geen producten gevonden...
Reaxing


REAX Fluiball Balance ABS ABS Ø55/65cm

De REAX Fluiball maakt van elke oefening een juiste neuromusculaire training. Het water in de bal destabiliseert elke training, wat de sessie extra leuk en uiterst effectief maakt.

€154,95 Excl. btw

Merk:
Reaxing
  • GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN

Details

De REAX Fluiball maakt van elke oefening een juiste neuromusculaire training.  Het water in de bal destabiliseert elke training, wat de sessie extra leuk en uiterst effectief maakt.

De Fluiball is een zacht aanvoelende en onbreekbare (medicine) bal, met een variabele hoeveelheid niet-toxisch gekleurd water erin. De bal komt in verschillende gewichten, van 1 tot 12 kilo, in verschillende afmetingen (16cm diameter: Rehab, 26cm diameter: Fitness of 30cm diameter: Functional, 55en 65cm diameter zijn de Balance-ballen/ABS) afhankelijk van de hoeveelheid water in de bal. De Balance Fluiballs zijn inclusief handpomp.  De andere Fluiballs worden gebruiksklaar geleverd.

DE INNOVATIEVE MEDICINE BAL

De instabiliteit en de onvoorspelbaarheid van het water maken de bal tot een echt functioneel hulpmiddel: dynamisch, onvoorspelbaar, flexibel, draagbaar, zacht, veilig en ruimtebesparend. Tegelijkertijd maakt de zachtheid het uniek: je kunt de bal rollen, schudden, pakken, weggooien of er zelfs in knijpen zonder schade toe te brengen aan mensen of oppervlaktes!

Het is de eerste bal ooit die een variabele hoeveelheid vloeistof binnenin bevat.De instabiliteit en onvoorspelbaarheid van het water maken van elke oefening een werkelijk hoog intensieve neuromusculaire training. De Fluiball maakt gebruik van de gepatenteerde technologie van “Sudden Dynamic Impulse”. Voor het eerst is het mogelijk om tijdens een trainingsactiviteit licht, geluid en tactiele stimulaties en motorische interferenties te genereren. Deze impulsen verstoren de conventionele motorische bewegingen en dwingen de atleet tot een veel hogere spieractivatie.

WAT MAAKT DE FLUIBALL UNIEK

De Fluiball wordt gezien als een destabiliserend hulpmiddel. De gebruiker kan krachttrainen door een gewicht te verplaatsen, of hij kan werken aan proprioceptieve principes, leren balans en motorische bewegingen te beheersen.

Reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags (0)

Uitgebreid Assortiment

...en kunt u het product niet vinden? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Gratis deskundig advies

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel 03/297 66 45

Online winkelen

Makkelijk en duidelijk. Veelal binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »