• GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN
Geen producten gevonden...
Nonin


Onyx 9590 Vantage saturatiemeter

Wanneer u snel moet besluiten is er geen tijd om u af te vragen of uw vingerpulsoximeter nauwkeurig is. U kunt erop rekenen dat de Onyx Vantage met PureSat(R) technologie, snelle en nauwkeurige metingen geeft.

€175,00 Excl. btw

Merk:
Nonin
Artikelnummer:
0908008402
  • GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN

Details

Het geeft betrouwbare SpO2- en pulsfrequentiemetingen zelfs bij patiënten bij wie men met beweging en/of lage perfusie te maken heeft.

Onyx is het enige merk vingerpulsoximeters waarbij de nauwkeurigheid en de prestaties onderbouwd worden door klinische publicaties en onderzoeken.
 
Hoe werkt de saturatiemeter?
Wanneer het hemoglobine gebonden is aan zuurstofmoleculen heeft het een rodere kleur dan het hemoglobine zelf dat geen zuurstof vasthoudt. Dit verschil in kleur wordt waargenomen door de Oximeter.
Om dit te kunnen meten zendt de Saturatiemeter infrarode lichtgolven door de huid van de vinger en vangt het teruggekaatste licht weer op. Uit het verschil in kleur tussen de uitgezonden en teruggekaatste lichtgolven kan men de saturatie meten, ofwel het gehalte aan hemoglobine dat aan zuurstof gebonden is.

Bij een gezond persoon ligt deze waarde boven de 95 %.
Is deze minder dan spreekt men van desaturatie, dwz. de persoon ademt onvoldoende zuurstof in en/of heeft een probleem met de zuurstofwisseling tussen de longen en het bloed.

 

Reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags (0)

Uitgebreid Assortiment

...en kunt u het product niet vinden? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Gratis deskundig advies

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel 03/297 66 45

Online winkelen

Makkelijk en duidelijk. Veelal binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »