• GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN
Geen producten gevonden...


Neckstretcher

Een stijve en/of vastzittende nek kan veel bijverschijnselen opleveren zoals pijn in de schouders, hoofdpijn en een verkeerde houding. Voor het bestrijden en voorkomen van dit soort klachten is de Neckstretcher ideaal.

€51,00 Excl. btw

Artikelnummer:
0906039400
  • GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN

Details

Een stijve en vastzittende nek kan veel bijverschijnselen opleveren zoals spanningshoofdpijnen, vastzittende schouderbladen en een verkeerde lichaamshouding. Voor het bestrijden en voorkomen van deze klachten zonder hulp van geneesmiddelen is de Neckstretcher veelal de uitkomst. De twee met rubber beklede rollers geven een acupressuurmassage op de aanhechtingspunten van de monnikskapspier onder aan de schedel. Tevens krijgt men door het gebruik van de Neckstretcher een langzame,  lichte tractie op de nekwervels waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd bij de tussenwervels.

Voor het bestrijden van spanningshoofdpijnen, een stijve en/ of vastzittende nek. Kan in combinatie met de Rolastretcher gebruikt worden.

 Hoe gebruikt u de Neckstretcher?

U gaat eerst plat op de grond liggen terwijl u uw knieën gebogen hebt met de voeten plat op de grond. Zo vermindert u de spanning in de onderrug. Vervolgens plaatst u de Neckstretcher onder uw nek waarbij de schouders rusten op het lange hellende gedeelte met de drie rollen. Zo ontstaat contact met de gespannen spieren. De bovenste rol die van kunststof is gemaakt staat in contact met de drukpunten aan de basis van uw schedel en de beide zijkanten van uw nekwervels. Ga rustig liggen en forceer niets. Nadat u deze positie hebt ingenomen gaat u uw benen weer strekken.

In het begin moet u er niet langer dan een paar minuten op liggen. Bouw dit langzaam steeds met een paar minuten uit tot maximaal 10-15 minuten. Uw armen liggen naast uw lichaam en u ademt ongedwongen. De Neckstretcher verricht zelf zijn werk. Gebruik desnoods een handdoek om wat comfortabeler te liggen. Let op dat u niet in slaap valt.

  • Gemaakt van beukenhout
  • voorzien van kunststof rollen
  • Afmeting: 24 x 20 x 8 cm

Reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags (0)

Uitgebreid Assortiment

...en kunt u het product niet vinden? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Gratis deskundig advies

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel 03/297 66 45

Online winkelen

Makkelijk en duidelijk. Veelal binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »