• GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN
Geen producten gevonden...


Mini motion boek

Het Mini Motion handboek is een 250 pagina’s tellend Full Colour boek met een harde kaft. Het boek biedt u inzicht in en uitleg over de werking van de Mini Motion training.

€46,70 Excl. btw

Artikelnummer:
0808237800
  • GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN

Details

Het Mini Motion handboek is een 250 pagina’s tellend Full Colour boek met een harde kaft. Het boek biedt u inzicht in en uitleg over de werking van de Mini Motion training. (Theoretische verklaring) Het geeft u inzicht in de gebruiksmogelijkheden binnen de verschillende fases van genezing en behandeldoelen en er worden per lichaams-regio diverse indicaties en Mini Motion therapiemogelijkheden besproken.

Auteur: Frits Deemter

Het Mini Motion concept is ontwikkeld als reactie op de behoefte vanuit de fysiotherapiepraktijk. Er bleek een gebrek aan goede, functionele trainingsmogelijkheden binnen de actieve revalidatie.

In eerste instantie werd de Mini Motion ontwikkeld voor de cervicale wervelkolom, maar al snel werd duidelijk dat het voor veel meer regio’s van het lichaam goed bruikbaar is. Als zodanig kan men de Mini Motion zien als een innovatief oefensysteem met een nagenoeg onbegrensd indicatiegebied, waarbij de Mini-Motion al ingezet kan worden vanaf de acute fase tot aan de laatste fase van de revalidatieperiode.

De therapiedoeleinden met behulp van de Mini Motion omvatten: pijnvermindering, mobilisatie, stabilisatie, coördinatieverbetering en krachtvermeerdering. De Mini Motion is geen vervanging voor de bestaande trainingsmogelijkheden, het is eerder een goede aanvulling. Frequentietraining zorgt voor een nieuwe manier van werken in combinatie met passieve therapietechnieken, krachttraining en coördinatietraining.

Het Mini Motion Concept bestaat uit het product, cursussen en een handboek.

Reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags (0)

Uitgebreid Assortiment

...en kunt u het product niet vinden? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Gratis deskundig advies

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel 03/297 66 45

Online winkelen

Makkelijk en duidelijk. Veelal binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »