• GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN
Geen producten gevonden...


IASTM Tool Fisioscissor

De originele Fisioscissor tool kit. Deze prachtige set van 5 kwalitatief hoogwaardige unieke tools wordt in stijlvolle opbergkistje geleverd. De uniek vormgegeven instrumenten zijn dubbelzijdig bruikbaar door de verschillende uiteinden. Italiaans design

€670,00 Excl. btw

Artikelnummer:
0903002302
  • GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN

Details

De originele Fisioscissor tool kit.

Deze prachtige set van 5 kwalitatief hoogwaardige unieke tools wordt in stijlvolle opbergkistje geleverd. De uniek vormgegeven instrumenten zijn dubbelzijdig bruikbaar door de verschillende uiteinden. Italiaans design product met een zeer verfijnde afwerking. De fisioscissor is alleen als set verkrijgbaar. Verkrijgbaar in een uitvoering voor linkshandig of rechtshandig gebruik.

Meer informatie:

Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization Technique, grofweg afgekort als IASTM, is een manuele behandeltechniek. Door middel van verschillende instrumenten of 'tools' kan gericht de fascia behandeld worden. Het doel van IASTM is pijnklachten verminderen, spiertonus beïnvloeden, range of motion verbeteren en de collageensynthese beïnvloeden.

Tevens willen wij u attent maken op de 2-daagse cursus “Fisioscissione myofasciale behandeling”.

Fisiossione heeft een precieze definitie: mobilisatie van de myofasciale weefsels met respect voor hun fysiologie en inhoud. Deze tweedaagse praktische en complete cursus biedt deelnemers de instrumenten om te leren hoe Fisioscissor® te gebruiken voor de behandeling van alle lichaamsgewrichten. Na een uitleg van de neurofysiologische basis van de behandeling, zal de cursus in de eerste plaats zich concentreren op het praktische gebruik van Fisioscissor® zodat deelnemers de correcte manuele therapie technieken kunnen leren.

Fisioscissione is een revaliderende aanpak die goed past bij andere myofasciale technieken. Tijdens het praktische gedeelte zal uitleg worden gekoppeld aan klinische voorbeelden uit de 10 jaar ervaring van het werken met deze techniek.

De cursus Fisioscissione bieden wij aan in samenwerking met ManualMedicine. Ga voor meer informatie naar ManualMedicine.eu.

Aanmelden voor deze cursus kan via de aanmeldpagina van Disporta.

Reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags (0)

Uitgebreid Assortiment

...en kunt u het product niet vinden? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Gratis deskundig advies

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel 03/297 66 45

Online winkelen

Makkelijk en duidelijk. Veelal binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »