• GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN
Geen producten gevonden...


Heupfractuur A88

heupgewricht toont de rechter heupgewricht van een oudere persoon in halve natuurlijke grootte. Naast de externe anatomie van het heupgewricht is een frontale doorsnede van de femurhals getoond.

€50,00 Excl. btw

Artikelnummer:
0401239300
  • GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN

Details

heupgewricht toont de rechter heupgewricht van een oudere persoon in halve natuurlijke grootte. Naast de externe anatomie van het heupgewricht is een frontale doorsnede van de femurhals getoond. Het model toont de meest voorkomende femurfracturen evenals typische slijtage symptomen van het heupgewricht (artrose van de heup of heup artrose).

De volgende breuken zijn waarneembaar: Mediale femurhals fracturen Laterale femurhals fracturen Fractuur door de trochanter regio (pertrochanteric femurfractuur) Fractuur onder de trochanters (subtrochantaire femurfractuur) Femurschachtfractuur Heupkop fractuur Fractuur van de trochanter major Fractuur of avulsie van de trochanter minor (avulsie fractuur van de trochanter minor). Femorale fractuur en heup artrose gemonteerd op de basis.

Reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags (0)

Uitgebreid Assortiment

...en kunt u het product niet vinden? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Gratis deskundig advies

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel 03/297 66 45

Online winkelen

Makkelijk en duidelijk. Veelal binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »