• GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN
Geen producten gevonden...
Bosu


BOSU Balance Trainer Elite

BOSU met Power Zone en Power Line, waardoor je in de ideale Power Position komt voor nog zwaardere en uitdagendere oefeningen.

€250,83 Excl. btw

Merk:
Bosu
Artikelnummer:
0906004000
  • GEEN VERKOOP
  • AAN PARTICULIEREN

Details

BOSU met Power Zone en Power Line, waardoor je in de ideale Power Position komt voor nog zwaardere en uitdagendere oefeningen.

  • Inclusief instructie dvd, poster en pomp.
 
 
De BOSU Elite is gecreëerd met één doel in gedachten: om van iedereen een betere atleet te maken, ongeacht zijn fitness level of leeftijd. Het unieke ontwerp van de BOSU Elite en de bijbehorende trainingsprogramma’s brengen het lichaam in een ideale atletische positie, wat resulteert in meer kracht, snelheid en flexibiliteit.
 

Power Position

Uniek aan de  BOSU Elite zijn de Power Zone en Power Line. Door gebruik te maken van de Power Zone en Power Line kan de ideale Power Position worden aangenomen, die helpen om het lichaamszwaartepunt te optimaliseren en drills met meer kracht en efficiency uit te voeren.
 

Prime Time

De ontwikkelde trainingsprogramma’s van de BOSU Elite, waarbij de Power Zone en Power Line centraal staan, helpen de biomechanica te verbeteren, wat zich vertaalt naar het vermogen om meer gewicht te dragen tijdens ground based exercises, zoals squats, dead lifts en power cleans.
 

Hard Core

Met een belastbaarheid van 1000 kg is de BOSU Elite de sterkste, meest duurzame Balance Trainer ooit gemaakt. De BOSU Elite heeft een hardere, compactere bolle kant met betere grip, die hem geschikter maakt voor zware krachttraining en uitdagende nieuwe oefeningen.
 

Cue it and Do it!

De BOSU Elite is voorzien van visuele referentiepunten, zoals de Power Zone, Power Line en Positioning Indicators, die helpen om de ideale positie te kiezen voor sport specifieke programmering. Training met de voeten in de Power Zone helpt om het lichaamszwaartepunt beter boven het steunvlak te houden. voeten en enkels worden flexibeler, sterker en beter gecoördineerd, waardoor de kans op blessures afneemt.
 
Betere controle van Centre of Gravity (COG) over Base of Support (BOS).
  • Sterkere atletische positie.
  • Verbetert positie van heup en bekken.
  • Helpt je betere en zwaardere deadlifts te maken.
  • Vermindert blessures en vergroot flexibiliteit.
  • Optimaliseert biomechanica.

Reviews (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags (0)

Uitgebreid Assortiment

...en kunt u het product niet vinden? Dan helpen onze adviseurs u graag verder!

Gratis deskundig advies

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel 03/297 66 45

Online winkelen

Makkelijk en duidelijk. Veelal binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »